Lugnet_camping_bildspel_3

Jobba hos oss!

Sweden Resorts söker medarbetare till våra campingar för sommarsäsongen 2017.

Receptionspersonal/lokalvård
Denna tjänst innebär ett roligt men ansvarsfullt receptionsarbete där du jobbar med bokningar, in och utcheckning av våra stug- och campinggäster, turist- och informationsservice till våra besökare.
I tjänsten ingår försäljning av glass, korv, godis och livsmedel samt i vissa fall tillredning av smörgåsar/bröd, kassahantering samt dagsavslut vid stängning. Städning och checkning av servicehusens toaletter och duschar, diskhus samt stugor ingår även i arbetet.

 

Schemat är rullande med varierade arbetstider 7 – 22 vardagar, kvällar och helger. Du skall tala svenska i tal och skrift och ha bra språkkunskap i engelska samt vara 18 år fyllda. Behärskar du tyska och har B- körkort så är detta ett plus.

Vi vill att du som person skall vara positiv, serviceinriktad och ha en hög social kompetens och alltid ge ett positivt bemötande till alla våra gäster. Personligheten väger mer än erfarenheten.

Skicka ett mejl med CV och ett personligt brev till den camping du är intresserad av att jobba på. Du kan självklart söka till flera campingar.

info@lugnetscamping.se

info@mellstacamping.se

info@noracamping.se

info@vansbrocamping.se

info@vaddohavsbad.se

info@norrtaljecamping.com